Pomoč pogostih vprašanj Išči Seznam članov Skupine uporabnikov Tvoj profil Prijava za pregled zasebnih sporočil Registriraj se Prijava

Film o ESC

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Evrovizija.com FORUM | Eurovision FORUM | ESC FORUM | EMA Seznam forumov -> Zgodovina evrovizijskih izborov
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Eurosong
Moderator

Pridružen/-a: Pet Mar 2006 20:36
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: 22.Avg.2009, 11:04:17    Naslov sporočila: Film o ESC Odgovori s citatom

Sasha Baron Cohen na Evrosong, Oslo ali ...

Britanski komik in igralec Sasha Baron Cohen, ki je s svojima kontroverznima filmoma Borat in Bruno hkrati povzročil navale smeha in ogorčenja, se je odločil za nov provokativen projekt – odpravil se bo namreč na Evrovizijo. Projekcijo satiričnega filma, ki bo tako govoril o izboru za pesem Evrovizije lahko pričakujemo leta 2011, pokrovitelj pa je britanska medijska hiša Working Title Films (zastopala je filmske uspešnice kot so Bridget Jones, Billy Elliot, Štiri poroke in pogreb, Pravzaprav ljubezen, Nothing Hill in Robin Hood). Časopis The Sun poroča, da se je Sashi (na sliki spodaj) in njegovemu partnerju "zdelo bolje, da si Sasha izmisli nov karakter – in možnosti je ogromno."

Sodeč po Sashinih dosedanjih izdelkih lahko torej kaj kmalu pričakujemo podoben dokumentarni film, ki zagotovo ne bo prizanesel nekaterim pomankljivostim, ki se pojavljajo na izboru. Prav tako bo marsikateri oboževalec verjetno neprijetno presenečen ob gledanju filma, ko se bo Sasha spravil na nič hudega sluteče 'žrtve'. Kaj pa menite vi? Je satiričen dokumentarni film dobra reklama za samo Evrovizijo ali ji lahko škodi? Povejte svoje mnenje ...
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
majk
ESC poznavalec
ESC poznavalec

Pridružen/-a: Tor Jun 2007 12:55
Kraj: količevo

PrispevekObjavljeno: 22.Avg.2009, 14:17:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

upam da ne bo preveč grob film
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov
esc
ESC začetnik
ESC začetnik

Pridružen/-a: Sre Maj 2007 16:42
Kraj: center sveta - Lj.

PrispevekObjavljeno: 22.Avg.2009, 15:09:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

on je men zoprn. antipatičn mi je in nisem šel gledat noben njegov film, ki mi res niso všeč in mi tud ta verjetno ne bo všeč.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
aljazz
Občasni uporabnik
Občasni uporabnik

Pridružen/-a: Ned Jan 2009 20:56

PrispevekObjavljeno: 23.Avg.2009, 20:48:11    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

esc je napisal/a:
on je men zoprn. antipatičn mi je in nisem šel gledat noben njegov film, ki mi res niso všeč in mi tud ta verjetno ne bo všeč.

Če nisi šel gledat njegevoe filme, kako veš da so slabi norec

Drgač pa to lahko izpade zelo zanimivo, + promocia nikomer ne škodi.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
esc
ESC začetnik
ESC začetnik

Pridružen/-a: Sre Maj 2007 16:42
Kraj: center sveta - Lj.

PrispevekObjavljeno: 26.Avg.2009, 18:11:31    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

aljazz je napisal/a:
esc je napisal/a:

Če nisi šel gledat njegevoe filme, kako veš da so slabi norec

Drgač pa to lahko izpade zelo zanimivo, + promocia nikomer ne škodi.

vidim triler in vem vse. groza!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
MAaTko
ESC oboževalec
ESC oboževalec

Pridružen/-a: Ned Mar 2006 13:00
Kraj: Slovenija

PrispevekObjavljeno: 28.Avg.2009, 20:51:57    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

podpiram nasmejan
Nazaj na vrh
ulrich
ESC oboževalec
ESC oboževalec

Pridružen/-a: Tor Feb 2007 17:57
Kraj: Na sončni strani Alp

PrispevekObjavljeno: 21.Feb.2010, 23:17:06    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Me zanima, če ga bo res letos snemal na norveškem vesel skoraj si upam stavit, da bomo opaženi tudi v filmu vesel hehe nasmejan imamo idealno skladbo za opaženost in recimo temu norčevanje vesel bo še zanimivo. nasmejan
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Evrovizija.com FORUM | Eurovision FORUM | ESC FORUM | EMA Seznam forumov -> Zgodovina evrovizijskih izborov
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Pravila uporabe foruma:

Uporabniki foruma Spletnega portala Evrovizija.com s komentarji izražajo svoja mnenja v povezavi z evrovizijsko glasbo in festivali. Mnenja in komentarji uporabnikov foruma ne predstavljajo mnenja uredništva Evrovizija.com. Na forumu ni dovoljeno žaljenje oz. blatenje sogovornikov in podpihovanje k spolni, rasni, narodnostni ali verski nestrpnosti. Ob kršitvah lahko uporabniku omejimo objavljanje novih sporočil, prav tako si uredništvo pridržuje pravico, da posamezno temo ali odgovor v temi izbriše ali zaklene brez opozorila, če uporabnik krši pravila foruma. Uporabniki se z vpisom v forum strinjajo s pravili, določenimi s strani spletnega portala Evrovizija.com.
Forum Evrovizija.com - vaš vsakdanji evrovizijski center | Oblikovanje: www.tomazic.net